Kennis en kunde voeding

Door in 2001 mijn voedingspatroon drastisch om te gooien, heb ik mijn fysieke en emotionele gezondheid sterk verbeterd. Hierdoor ontstond een grote nieuwsgierigheid naar wat gezonde voeding is. En nog belangrijker: wat is gezond voor wie? Want voor mij was het snel duidelijk dat hier de meningen nogal over verdeeld zijn. Ik heb me dan ook verbreed in meerdere disciplines van de voeding, vooral de Chinese en orthomoleculaire voedingsleer.

Opleidingen:

  • 1 jaar van de 3-jarige specialisatie opleiding voor Tai Chi Bocam Therapeut, met daarin als vak de Chinese voedingsleer.
  • Diploma Chinese voedingsleer bij het OTCG in Antwerpen.
  • Diploma integrale opleiding orthomoleculaire geneeskunde bij het SOE.
  • Diploma natuurvoedingsadviseur bij het CIVAS.
  • Cursus neurotransmitters bij Ortho Health Foundation.
  • Cursus voor de sportbehandelaar bij NaturaFoundation.
  • Cursus Holistisch ADHD-expert bij Ortho Health Foudation.
  • Diverse bijscholingen, zoals ontgiften bij SOE, Lezingen Rineke Dijkinga (schrijfster van de boeken Weten over (h)eerlijk eten) en seminars van Leo van der Zijde over de samenhang tussen evolutie, ritme, voeding en ziekte.

Top